follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Piese turnate » Bare alama » Firme bara cupru » Bara cupru sibiu
  home     Firme bara cupru   Bara cupru sibiu

Bara cupru

bare cupru,bara cupru (SIBIU)
Avand o indelungata traditie in prelucrarea metalelorneferoase, metal nef srl este astazi una din cele mai importante firme de profil din romania, avand un capital integral privat. Avand principalele produse: bara bronz, bare bronz, bara bronz laminat, bare bronz laminat, bara bronz grafitat, bare bronz grafitat, bara alama, bare alama, bara cupru, bare cupru, bucse bronz, bucse alama, bucse cupru, lingouri bronz, lingouri..
0269 *** ***Click aici!
bare cupru,bara cupru (SIBIU)
Producem si comercializam metale neferoase, o gama de bare bronz laminat, grafitat, bucsi si cuzineti din bronz, lingouri bronz, diferite profile: patrat, dreptunghi bronz, bare alama laminate, bare hexagon, patrate sau dreptunghiulare din alama, lingouri alama, bucsi alama, bare din cupru, bucsi si piese turnate cupru, lingouri din cupru, profile dreptunghiulare, hexagonale, patrate, table din cupru, bare aluminiu, lingouri din aluminiu, bucsi aluminiu,..
0740 *** ***Click aici!
bare cupru (SIBIU)
Sc industria metalelor neferoase sa este liderul grupului de firme de productie si distributie de metale neferoase, metal nef, avand experienta in domeniu inca din anul 1970, marca romaneasca cunoscuta prin calitatea produselor si promtitudinea demonstrata in relatiile cu clientii sai. astazi este cel mai important producator si distribuitor de metale neferoase din romania. produsele noastre sunt: bara de bronz laminat, bara de..
0269 *** ***Click aici!
bara cupru,bare cupru (SIBIU)
In cadrul turnatoriei Metal Nef Romania se poate executa urmatoarele: bara bronz, bara bronz laminat, bara bronz grafitat, bara alama, bara cupru, bara aluminiu, bucsa bronz, bucsa alama, bucsa bronz grafitat, teava bronz, placi bronz, placi alama, lingou bronz, lingou alama, lingou aluminiu, lingou plumb, lingou staniu, aliaj antifeictiune y-sn83, tabla cupru, tabla alama, tabla aluminiu, placi cupru, tabla plumb, sarma alama, sositor..
0269 *** ***Click aici!
bara cupru (SIBIU)
ECO METALEX SRL este liderul grupului de firme de productie si distributie de Plumb, avand experienta in domeniu inca din anul 1970, marca romaneasca cunoscuta prin calitatea produselor si promtitudinea demonstrata in relatiile cu clientii sai. Astazi este cel mai important producator si distribuitor de Plumb din Romania. Eco Metalex srl cauta in permanenta sa dezvolte tehnologii si produse cu un impact..
0752 *** ***Click aici!
bara cupru (SIBIU)
Firma s.c.stil nef mg.srl producator si distribuitor de produse de turnatorie din metale neferoase va ofera o gama larga de produse conform stas-urilor romanesti si internationale: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu, bara bronz, bara alama, bara cupru, tabla cupru, etc. si multe alte produse la comanda, marfa este..
0747 *** ***Click aici!
bara cupru (SIBIU)
S.c. metalex international s.r.l. producator si distribuitor de produse de turnatorie din metale neferoase va ofera o gama larga de produse conform stas-urilor romanesti si internationale: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu, bara bronz, bara alama, bara cupru, tabla cupru, etc...
0752 *** ***Click aici!